Danny van Brussel

Kandidaat 3

Mijn naam is Danny van Brussel en ik ben in 1984 geboren in het prachtige Zwolle. Mijn levenspad begon in de wereld van de informatietechnologie, maar al snel merkte ik dat mijn passie voor sport onweerstaanbaar was. Deze passie heeft me gedreven om al meer dan 20 jaar een prijswinnende Personal Trainer te zijn.

Wat me onderscheidt, is mijn focus op de jonge generatie, Gen Z, die zich in de leeftijdsgroep van 13-27 jaar bevindt. Ik ben vastberaden om depressie te verlichten en zingeving te bieden aan deze groep via online coaching en een online gemeenschap. Ik geloof sterk in het idee dat bewustzijn de sleutel is tot verandering.

De reden waarom ik me inzet voor de politiek is duidelijk. Preventief werken aan een gezondere levensstijl voor de jeugd is van het grootste belang. En ik geloof dat sport, lichaamsbeweging en het maken van bewuste keuzes de sleutel zijn tot een gezondere toekomst. Mijn doelen binnen de Partij zijn gericht op het realiseren van deze verandering.

Mijn kracht ligt in mijn vermogen om te luisteren. Ik geloof dat echte verandering begint met het begrijpen van de behoeften en zorgen van de mensen die ik vertegenwoordig. Het is mijn overtuiging dat door meer te luisteren dan te praten, we verbinding en eenheid kunnen creëren voor een betere positie voor iedereen.

Ik ben vastbesloten om mijn passie voor sport, mijn begrip voor de jeugd en mijn vaardigheden als Personal Trainer in te zetten om een positieve impact te hebben op onze gemeenschap. Samen, met bewustzijn en inzet, kunnen we een gezondere en gelukkigere toekomst bouwen.