Armand van der Smissen

Kandidaat 2

Mijn naam is Armand van der Smissen.
Ik ben een gedreven en enthousiast persoon, die probeert de samenhang tussen dingen in beeld te brengen. De verbinding aangaan met mensen en het geven van vertrouwen aan mensen zodat zij in hun kracht komen is iets wat ik nastreef. Mensen beschrijven mij als sociaal en iemand die niet snel opgeeft. Mijn gevoel en mijn kernwaarden zijn een belangrijk kompas in hetgeen ik doe.

Ik ben afgestudeerd als econoom. In mijn jongere jaren ben ik tijdens en na mijn carrière als topsporter in diverse werkvelden werkzaam geweest. O.a. als docent economie en binnen een gemeentelijke organisatie. Ik ontwikkelde een lifestyleproject voor middelbare scholen en voerde die samen met anderen uit. Maar ook de organisatie van sportevenementen in de wijk maar ook nationaal, heeft mij gevormd.
De laatste jaren ben ik werkzaam als Triathloncoach.

Ik wil me graag inzetten voor een samenleving waarin ieder meetelt en meedoet. Gezonde mensen levend in een prettige en gezonde omgeving. Sport en bewegen kunnen een belangrijke rol spelen om het fysieke en mentale welzijn te verbeteren. Gezondheid en goed in je vel zitten is onbetaalbaar!