Selecteer een pagina

Partij

Onze mensen

Ronald Wouters

Algemeen directeur van NL Actief, branchevereniging van erkende sport- en beweegbedrijven in Nederland. De branche telt ruim 4000 aanbieders en 3.2 miljoen aangesloten consumenten, en is de grootste werkgever in sport in Nederland.

Van jongs af aan heeft sport een centrale rol in mijn leven en nog dagelijks geniet ik ervan om, ook professioneel, met sport bezig te zijn. In al de jaren dat ik werkzaam ben in de sportsector en met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, wil ik mensen blijven inspireren hun levensstijl te veranderen en ze plezier te laten beleven aan sport- en beweegactiviteiten. Uit eigen ervaring weet ik wat sport- en bewegen met je doet en nog mooier is het om dat te mogen uitdragen. ‘Move to be fit’.

 

Maurice Ambaum

Eigenaar van marketingcommunicatiebureau Ambaum BrandMakers en voormalig sportjournalist.

In mijn jeugd ben ik ’s zondags ‘opgegroeid’ op de bank in de dugout naast mijn vader, die trainer was van amateurvoetbalverenigingen. Later heb ik zelf vele facetten van sport beleefd en ervaren welke toegevoegde en inspirerende waarde sport heeft voor mensen. Als professional help ik organisaties en bedrijven met marketingcommunicatievraagstukken en campagnes op het snijvlak van sport, bewegen, leefstijl en vitaliteit. 

Wij zijn op zoek naar u

Wij zijn op zoek naar mensen die de PARTIJvdSPORT in de regio willen vertegenwoordigen en willen bouwen aan een lokaal netwerk. Als regiomedewerker bent u een belangrijke schakel tussen de partij en de mensen die ons gedachtegoed en standpunten steunen.

Interesse? Stuur dan een motivatiebrief met cv naar ons partijbureau, emailadres: info@partijvdsport.nl