Verkiezingen2023

Kies jij 22 november voor gezonde prioriteiten

Een goede gezondheid is van onbetaalbare waarde voor iedereen! We willen allemaal betaalbare en passende zorg ontvangen, wanneer we het nodig hebben. Maar de vraag naar zorg neemt toe en de kosten lopen enorm op! En daarmee wordt de zorg LETTERLIJK onbetaalbaar.

PartijvdSport zet daarom in op vitaliteit, gezondheid én preventie met als doel een gezondere samenleving, minder druk op de zorg én minder zorgkosten. In de politiek moet het besef komen dat gezondheid & vitaliteit écht een prioriteit is.

Daarom doen we 22 november 2023 mee aan de Tweede Kamerverkiezing!

Onze campagne

In de aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen op 22 november zet PartijvdSport alles op alles met een bevlogen campagne. Maar we zijn sterker met uw steun! Samen kunnen we onze boodschap van gezondheid en vitaliteit luider laten klinken en een breder publiek bereiken. Uw steun is de motor achter onze campagne. Draag bij aan de beweging voor een vitaler Nederland en steun onze campagne met een donatie via onderstaande link.

Onze mensen

We weten dat de weg naar succes begint met een winnend team. Met een team van gedreven mensen die vastbesloten zijn om gezondheid en vitaliteit in het hart van de politieke agenda te plaatsen. Klik verder om kennis te maken met onze mensen.

PartijvdSport in een minuut

“We streven naar een land waar een gezonde leefstijl voor iedereen toegankelijk is, zowel financieel als in de praktijk. We willen meer investeringen in sport en bewegen, en een gezondheidssysteem dat op lange termijn betaalbaar en toegankelijk blijft. Kortom, we bouwen aan een gezondere samenleving met fitheid en vitaliteit als prioriteit.”

Praat, denk en beslis mee over de gezondheid en fitheid van ons land.
Voor slechts € 15 per jaar bent u lid van de PartijvdSport. Hiermee wordt u een belangrijk onderdeel van onze beweging. Uw bijdrage helpt om onze boodschap kracht bij te zetten in de politiek en om verandering teweeg te brengen.